free celeb sex tapes
free celeb sex tapes
nude celebrities
 
NITS D'ORBA 2014
1 ago 2014

En aquest apartat es troba el  

PROGRAMA 

Per poder visualitzar-lo prémer el símbol PDF. Per descarregar-lo fer clic dret i seleccionar l'opció de guardar (pot variar en funció al navegador usat).

FESTES:
Descarregar
NITS D'ORBA - 2014
descargar
 
Pilota
22 jul 2014
A Orba jugara la “selecció de pilota sub-19 masculina”
Dijous pròxim a partir de les 17:30 hores els jugadors de la selecció sub-19 realitzaran una competició en el frontó del Poliesportiu d´aquesta localitat de la Marina Alta. Tambè estar...an present la selecció sub-15 masculina 
En el poliesportiu d´Orba es disputara la competició de la selecció sub-19 masculina, dijous que ve 24 de juliol, a partir de les 17:30 hores. Estaran presents 8 pilotaris procedents de 6 clubs: Gata de Gorgos, Orba, Borbotó, Borriol, Petrer y Quatretonda.

Relació de pilotaris que estaran presents per part de la selecció sub-19:

- Alvan de Gata de Gorgos
- Josep d´Orba
- Jordi d´Orba
- Robert de Quatretonda
- Álvaro de Petrer
- Julián de Borbotó
- Kevin de Borriol
- Arnau d´Orba

El mateix día es fara altra competició amb alguns dels millors pilotaris de la “selecció sub-15”, on estaran presents 10 pilotaris de 9 clubs; Murla, Alginet, Beniparrell, Vinalesa, Montserrat, Orba, Benidorm, Alcàntera y Beniparrell.

- Feliu Murla
- Guillém Alginet
- Hilari Beniparrell
- Vicent Vinalesa
- Javi Montserrat
- Joel Montserrat
- Lluis Orba
- Paco Benidorm
- Rafa Alcàntera
- Jorge Beniparrell

Foto: A Orba jugara la “selecció de pilota sub-19 masculina”</p><p>Dijous pròxim a partir de les 17:30 hores els jugadors de la selecció sub-19 realitzaran una competició en el frontó del Poliesportiu d´aquesta localitat de la Marina Alta. Tambè estaran present la selecció sub-15 masculina</p><p>En el poliesportiu d´Orba es disputara la competició de la selecció sub-19 masculina, dijous que ve 24 de juliol, a partir de les 17:30 hores. Estaran presents 8 pilotaris procedents de 6 clubs: Gata de Gorgos, Orba, Borbotó, Borriol, Petrer y Quatretonda.  </p><p>Relació de pilotaris que estaran presents per part de la selecció sub-19:</p><p>- Alvan de Gata de Gorgos - Josep d´Orba - Jordi d´Orba  - Robert de Quatretonda - Álvaro de Petrer - Julián de Borbotó  - Kevin de Borriol - Arnau d´Orba</p><p>El mateix día es fara altra competició amb alguns dels millors pilotaris de la “selecció sub-15”, on estaran presents 10 pilotaris de 9 clubs; Murla, Alginet, Beniparrell, Vinalesa, Montserrat, Orba, Benidorm, Alcàntera y Beniparrell.</p><p>- Feliu Murla - Guillém Alginet  - Hilari Beniparrell  - Vicent Vinalesa  - Javi Montserrat  - Joel Montserrat  - Lluis Orba  - Paco Benidorm - Rafa Alcàntera  - Jorge Beniparrell

 
Linaria Orbensis
3 abr 2014

LA “LINARIA ORBENSIS” COMPLIX 30 ANYS

Linaria orbensis Carretero i Boira va ser descoberta el 1984 per José Luis Carretero i Herminio Boira de la Universitat Politècnica de València en els camps de secà propers a Orba (Alacant). És planta anual, de menys de 10 cm d'alçada, floreix de març a maig i habita en oliveres, camps d'ametllers i prats anuals amb sòl pedregós acompanyada per Calendula arvensis, Rumex bucephalophorus, Misopates orontium, Minuartia hybrida, Linaria simplex i L. micrantha entre altres. Es troba molt amenaçada pels canvis en l'ús del sòl, en particular per la substitució de camps de secà per regadiu, figurant en el Llibre Vermell de la Flora Vascular Amenaçada d'Espanya amb la categoria de "en perill".


 
Més articles...
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2

Notícies destacades

Agenda d'Activitats

Pròxims Actes

14/09/2014
“Concert Unió Musical d’Orba"

20/09/2014
“MERCAT D'AWRABA"

20/09/2014
“III VOLTA A PEU"

21/09/2014
“CONCERT BANDA DE BENIDOLEIG I BANDA D'ORBA"

26/09/2014
“presentació llibre "LO QUE PERDÍ ENTRE LAS NUBES"

27/09/2014
“TEATRE "TRES GOTETES"

28/09/2014
“TEATRE "TRES GOTETES"

Problemes de Visualització?

Aquesta pàgina web ha sigut dissenyada per poder ser visualitzada correctament amb Firefox i Internet Explorer 7 o superior. Si té problemes de visualització actualitze el seu navegador a l'última versió.